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Data do documentoTítuloAutor(es)
2012Optimization of extrusion process for production of nutritious pelletsAguilar-Palazuelos, Ernesto; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Optimization of nutrient retention in whole flours extruded from cowpea biofortified grainHashimoto, Jorge Minoru; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Optimization of the production of double-shell microparticles containing fish oilFadini, Ana Lúcia; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Optimum conditions for extracting collagen from the tunica albuginea of immunologically castrated pig testes and the functional properties of the isolated collagenSimões, Gislaine Silveira; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Orange-fleshed sweet potato flour as a precursor of aroma and color of sourdough panettonesPereira, Ana Paula Aparecida; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Organic, conventional and sustainable palm oil (RSPO): Formation of 2- and 3-MCPD esters and glycidyl esters and influence of aqueous washing on their reductionSantiago, Jéssika Karolline; Ferrari, Roseli Aparecida; Vicente, Eduardo; ; ; ; ; ; ; ;
2012Otimização do processo de cristalização em cristalizador contínuo para fondantQueiroz, Marise Bonifácio; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Otimização e validação de metodologia analítica para determinação de flavonóis e flavonas por CLAE em pólen apícola utilizando-se Análise de Superfície de RespostaMartins, Márcia Cristina Teixeira; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Otimização tecnológica do processamento de grãos de girassol alto oleico para a obtenção de óleo e biodieselRabonato, Luana Cristina; Morgano, Marcelo Antônio (Orientação); Ferrari, Roseli Aparecida (Coorientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2018Ozone in polycyclic aromatic hydrocarbon degradationSilva, Lilian dos Santos; Resende, Osvaldo; Bessa, Jaqueline Ferreira Vieira; Bezerra, Iaquine Maria Castilho; Tfouni, Silvia Amélia Verdiani
2020Palatability and Sensory Perception of Infant Formulas for the Treatment of Cow’s Milk Allergy According to Brazilian MothersEpifanio, Matias; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Passive modified atmosphere affects the quality of minimally processed escaroleSoares, Carlos Dornelles Ferreira; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Kluge, Ricardo Alfredo
2016Pasteurised, microfiltered and lactose-hydrolysed skimmed milk with added probiotics: Development and storage stabilitySilva e Alves, Adriana T.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Pasting properties of raw and extruded cowpea cotyledons floursHashimoto, Jorge Minoru; Schmiele, Marcio; Nabeshima, Elizabeth Harumi; ; ; ; ; ; ; ;
2019Páprica (Capsicum annuum L.): micobiota, ocorrência de fungos toxigênicos, aflatoxinas e ocratoxina A.Yasumura, Cristina Akemi; Iamanaka, Beatriz Thie (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2020PBAT/hybrid nanofillers composites - Part 1: Oxygen and water vapor permeabilities, UV barrier and mechanical propertiesCalderaro, Mayara P.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Sanchez, Elisabete M. S.; Morales, Ana R.
2015Penicillium excelsum sp. nov from the Brazil Nut Tree Ecosystem in the Amazon Basin’Taniwaki, Marta Hiromi; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Peptide-metal complexes: obtention and role in increasing bioavailability and decreasing the pro-oxidant effect of mineralsSilva, Maria Elisa Caetano; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Percepção do consumidor frente aos riscos associados aos alimentos, sua segurança e rastreabilidadeAndrade, Juliana Cunha de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Perfil da apicultura em Capão Bonito, Estado de São Paulo: aplicação da análise multivariadaFachini, Cristina; et al.; ; ; ; ; ; ; ;