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Data do documento | Título | Autor(es) |
2020 | Palatability and Sensory Perception of Infant Formulas for the Treatment of Cow’s Milk Allergy According to Brazilian Mothers | Epifanio, Matias; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2018 | Passive modified atmosphere affects the quality of minimally processed escarole | Soares, Carlos Dornelles Ferreira; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Kluge, Ricardo Alfredo |
2016 | Pasteurised, microfiltered and lactose-hydrolysed skimmed milk with added probiotics: Development and storage stability | Silva e Alves, Adriana T.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2020 | Pasting properties of raw and extruded cowpea cotyledons flours | Hashimoto, Jorge Minoru; Schmiele, Marcio; Nabeshima, Elizabeth Harumi; ; ; ; ; ; ; ; |
2019 | Páprica (Capsicum annuum L.): micobiota, ocorrência de fungos toxigênicos, aflatoxinas e ocratoxina A. | Yasumura, Cristina Akemi; Iamanaka, Beatriz Thie (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos |
2020 | PBAT/hybrid nanofillers composites - Part 1: Oxygen and water vapor permeabilities, UV barrier and mechanical properties | Calderaro, Mayara P.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Sanchez, Elisabete M. S.; Morales, Ana R. |
2015 | Penicillium excelsum sp. nov from the Brazil Nut Tree Ecosystem in the Amazon Basin’ | Taniwaki, Marta Hiromi; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2020 | Peptide-metal complexes: obtention and role in increasing bioavailability and decreasing the pro-oxidant effect of minerals | Silva, Maria Elisa Caetano; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Percepção do consumidor frente aos riscos associados aos alimentos, sua segurança e rastreabilidade | Andrade, Juliana Cunha de; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Perfil da apicultura em Capão Bonito, Estado de São Paulo: aplicação da análise multivariada | Fachini, Cristina; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Perfil de deformação de embalagens em função da variação da pressão efetiva | Berto, Maria Isabel; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2014 | Performance and rumen parameters of crossbred dairy cows fed two sugarcane varieties combined or not with soybean hulls | Lima, Maria Lúcia Pereira; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Performance evaluation of new plasticizers for stretch PVC films | Coltro, Leda; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Performance evaluation of new plasticizers for stretch PVC films | Coltro, Leda; Pitta, Joyce B.; Madaleno, Emerson; ; ; ; ; ; ; ; |
2023 | Performance of industrial drying and soybean grains quality | Quequeto, Wellytton Darci; Resende, Osvaldo; Tfouni, Silvia Amelia Verdiani; Siqueira, Valdiney Cambuy; Trugilho, Paulo Fernando; Zuchi, Jacson; Quirino, José Ronaldo; Rosa, Elivânio dos Santos; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Pesquisa de enterobactérias em chocolates | Reolon, Érika Marques; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2022 | Phospholipase cocktail: A new degumming technique for crude soybean oil | Passos, Rafaela Menezes dos; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2018 | Physical and chemical characteristics of soybean preserve as a function of maceration time and acetic acid | Tassi, Adriana Luiza Wain; Bento, Juliana Aparecida Correia; Caliari, Márcio; Silva, Vera Sônia Nunes da; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Soares Junior, Manoel Soares |
2017 | Physical postharvest treatments combined with antagonistic yeast on the control of orange green mold | Terao, Daniel; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Physical properties of tempered mixtures of cocoa butter, CBR and CBS fats | Quast, Leda B., et al.; ; ; ; ; ; ; ; |