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| Data do documento | Título | Autor(es) |
| 2023 | Fungal communities in Brazilian cassava tubers and food products | Ono, L. T.; et al.; Soto, T.S
Iamanaka, B.T
Fungaro, M.H.P
Taniwaki, M.H |
| 2023 | Jet cutter technique as a tool to achieve high lipase hydrolytic activity | Almeida, Francisco Lucas Chaves; Silveira, Mariana Pereira
Alvim, Izabela Dutra
Costa, Talles Barcelos da
Silva, Thiago Lopes da
Vieira, Melissa Gurgel Adeodato
Prata, Ana Silvia
Forte, Marcus Bruno Soares |
| 2023 | Volatilomic evaluation of protein hydrolysates from free-range chicken bones treated with hot-pressure process | Cunha, Rebeka Correia de Souza; et al.; Carvalho, Leila Moreira de
Fontes, Viviane Maria de Sousa
Galvão, Mércia de Sousa
Olegário, Lary Souza
Medeiros, Lorena Lucena de
Morgano, Marcelo Antônio
Pacheco, Maria Teresa Bertoldo
Madruga, Marta Suely
Bezerra, Taliana Kênia Alencar |
| 2023 | Xtend® packaging and Aloe vera coating benefi t shelf life and safety maintenance of fresh shiitake mushrooms | Silva, Vitor Gonçalves da; et al.; Dantas, Tiago Bassani Hellmeister
Moitinho, Daisy
Usberti, Franciane Colares Souza |
| 2022 | Deep Genotypic Species Delimitation of Aspergillus Section Flavi Isolated from Brazilian Foodstuffs and the Description of Aspergillus annui sp. nov. and Aspergillus saccharicola sp. nov. | Silva, Josué J. da; et al.; Fungaro, Maria H. P.
Wang, Xinhui
Larsen, Thomas O.
Frisvad, Jens C.
Taniwaki, Marta H.
Iamanaka, BeatrizT |
| 2011 | Influência da danificação mecânica de embalagens metálicas na interação com o produto acondicionado: creme de leite | Dantas, Sílvia Tondella; Saron, Elisabete Segantini; Gatti, Jozeti Aparecida Barbutti; Kiyataka, Paulo Henrique Massaharu; Soares, Beatriz Maria Curtio; Dantas, Fiorella Balardin Hellmeister; silviatd@ital.sp.gov.br |
| 2011 | Determinação da Força de Adesão da Metalização com Alumínio em Filmes Plásticos Utilizados em Embalagens Flexíveis - Desenvolvimento e Validação de Metodologia | Oliveira, Léa M.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Teixeira, Fábio G.; Suguiuti, Patrícia A.; leamzov@ital.sp.gov.b |
| 2011 | Design and performance of conventional and fuzzy controls for a hight temperature short time pasteurization system | Berto, Maria Isabel; Silveira Jr., Vivaldo; miberto@ital.sp.gov.br |
| 2011 | Estabilidade de ervilha em conserva em embalagem metálica com baixo revestimento de estanho | Dantas, Sílvia Tondella; Saron, Elisabete Segantini; Gatti, Jozeti Aparecida Barbutti; Kiyataka, Paulo Henrique Massaharu; Dantas, Fiorella Balardin Hellmeister; silviatd@ital.sp.gov.br |
| 2011 | Mycobiota of cocoa: From farm to chocolate | Copetti, Marina V.; Iamanaka, Beatriz T.; Frisvad, Jens C.; Pereira, José L.; Taniwaki, Marta H.; mvc@smail.ufsm.br |
| 2011 | Influence of the lab based simulation of truck shipments on the level of carbon dioxide in carbonated soft drinks packed in PET bottles | Dantas, Tiago Bassani Hellmeister; Oliveira, Léa Mariza; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Yotsuyanagi, Katumi; Queiroz, Guilherme Castilho de |
| 2011 | Fresh cut ‘Tommy Atkins’ mango pre-treated with citric acid and coated with cassava (Manihot esculenta Crantz) starch or sodium alginate | Chiumarelli, Marcela; Ferrari, Cristhiane C.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Hubinger, Miriam D.; march@fea.unicamp.br |
| 2011 | Behavior of Flavonols and Carotenoids of Minimally Processed Kale Leaves during Storage in Passive Modified Atmosphere Packaging | Kobori, C. N.; Huber, L. S.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Rodriguez-Amaya, D. B. |
| 2012 | Gases and volatile compounds associated with microorganisms in blown pack spoilage of Brazilian vacuumpacked beef | Hernández-Macedo, M. L.; Contreras-Castillo, C. J.; Tsai, S. M.; Cruz, S. H. da; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Padula, M.; Dias, C. T. S. |
| 2012 | The effect of cocoa fermentation and weak organic acids on growth and ochratoxin A production by Aspergillus species | Copetti, Marina V.; et al.; Iamanaka, Beatriz T.; Mororó, Raimundo C.; Pereira, José L.; Frisvad, Jens C.; Taniwaki, Marta H.; mvc@smail.ufsm.br |
| 2022 | Cupuassu from bean to bar: Sensory and hedonic characterization of a chocolate-like product | Ramos, Simone de Nazaré Melo; Glezer, Juliana Weltman; Garcia, Aline de Oliveira; Behrens, Jorge Herman; Efraim, Priscilla |
| 2022 | Carbon footprint of Brazilian cocoa produced in Pará state | Hernandes, Giovanna Maria Cappa; Efraim, Priscilla |
| 2022 | Characterization and regeneration potential of vital wheat gluten treated with non-thermal plasma | Barros, Jefferson H.T.; Montenegro, Flávio M.; Steel, Caroline J. |
| 2022 | Moisture and oxygen barrier properties of glass, PET and HDPE bottles for pharmaceutical products | Jaime, Sandra B.M.; Alves, Rosa M.V.; Bócoli, Paula F.J. |
| 2022 | Drum-drying of mango peel and characterization of different varieties | Troiani, Caetano A. L.; Pacheco-Bertoldo, Maria Teresa; Ferrari, Cristhiane C.; Germer, Silvia P. M. |
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