Navegando por Título

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 3 a 22 de 733 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2021Uma abordagem dos ensaios in vitro para estimar a absorção dos minerais em fórmulas infantisFioravant, Maria Isabel Andrekowisk; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Acerola nectar with added microencapsulated probioticAntunes, A.E.C; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2022Adição de farinha de casca de guavira em pão: características físico-químicas e sensoriaisSalgado, Carolina de Souza; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Adição de plasma bovino em salmoura para injeção de coxão duro bovino (m. bíceps femoris) e seus efeitos no pH e na carga microbiana de bifes cozidos, embalados a vácuo e mantidos sob refrigeraçãoIocca, Andréia Fernanda Silva; Catanozi, Maria da Penha Longo Mortatti; Lemos, Ana Lúcia da Silva Corrêa; ; ; ; ; ; ; ;
2017Adulteration and Presence of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Extra Virgin Olive Oil Sold on the Brazilian MarketTfouni, Silvia Amelia Verdiani; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Aflatoxigenic fungi and aflatoxin in cocoaCopetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Aflatoxin evaluation in ready-to-eat brazil nuts using reversed-phase liquid chromatography and post-column derivatisationIamanaka, Beatriz Thie; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Aflatoxins in sugarcane production chain: what could be the source?Silva, Josué J.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Alicyclobacillus spp. em bebidas e produtos à base de frutas – ocorrência, identificação e métodos de detecção.Imazaki, Fabiana Taminato; Iamanaka, Beatriz Thie (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2011Alimento para fins especiais: ingredientes, elaboração e aglomeraçãoAzevedo, Luciana; et al.; Vissotto, Fernanda Zaratini; ; ; ; ; ; ; ;
2018Alimentos Industrializados: a importância para a sociedade brasileiraRego, Raul Amaral; Vialta, Airton; Madi, Luis
2023Alternative flexible plastic packaging for instant coffeesSouza, Raquel Massulo; Moreira, Christiane Quartaroli; Vieira, Roniérik Pioli; Coltro, Leda; Alves, Rosa Maria Vercelino; ; ; ; ; ; ; ;
2013Alternative venting in steam retorts—An approach to energy savingsin thermal processingBerteli, M. N.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Aluminium in infant foods: Total content, effect of in vitro digestion on bioaccessible fraction and preliminary exposure assessmentPaiva, Esther Lima de; Medeiros, Camila; Fioravanti, Maria Isabel Andrekowisk; Milani, Raquel Fernanda; Morgano, Marcelo Antônio; Pallone, Juliana Azevedo Lima; ; ; ; ; ; ; ;
2023Aluminium intake through the consumption of selected baby foods and risk characterization in a population of Brazilian infants aged 0 to 36 monthsPaiva, Esther Lima de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Aluminum content and effect of in vitro digestion on bioaccessible fraction in cereal-based baby foodsPaiva, Esther Lima de; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Aluminum in infant formulas commercialized in Brazil: Occurrence and exposure assessmentMorgano, Marcelo Antonio; Arisseto-Bragotto, Adriana Pavesi; Paiva, Esther Lima de; Milani, Raquel Fernanda
2013Amaranth oil increased fecal excretion of bile acid but had no effect in reducing plasma cholesterol in hamstersCastro, Luíla Ívini Andrade de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Amorphophallus konjac: A Novel Alternative Flour on Gluten-Free BreadPacheco, Maria Teresa Bertoldo; Silva, Vera Sônia Nunes; Laignier, Fernanda; mtb@ital.sp.gov.br
2017Analysis of bee pollen constituents from different Brazilian regions:Quantification by NIR spectroscopy and PLS regressionCosta, Maria Cristina A.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;