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Autor(es)
2012
Macauba as Promising Substrate for Crude Oil and Biodiesel Production
Ferrari, Roseli Aparecida
;
Azevedo Filho, Joaquim Adelino de
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2017
Macauba: a promising tropical palm for the production of vegetable oil
Colombo, Carlos Augusto; et. al.
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2017
Macro caracterização das agroindústrias familiares do estado de São Paulo
Pazinato, Beatriz Cantusio
;
Mourad, Anna Lucia (Orientador)
;
Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2015
Macronutrients and energy content of oral hospital diet prescribed to chronic kidney disease patients on conservative treatment
Silva J., Janiara David
;
Silva, Karine A. Louvera
;
Baggio, Sueli R.
;
Morgano, Marcelo A.
2020
Mandioca (Manihot esculenta Crantz): avaliação da micobiota e determinação de aflatoxinas
Ono, Laís Tiemi
;
Taniwaki, Marta Hiromi (Orientador)
;
Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2022
Mandioca de mesa cultivar IAC 601 vitaminada com alto teor de betacarotenos: estudo da viabilidade de desenvolvimento de sopa de mandioca pronta para consumo e estável à temperatura ambiente
Rocha, Paulo Victor Milaré da
;
Berto, Maria Isabel (Orientador)
;
Garcia, Shirley Aparecida (Coorientador)
;
Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2017
Manufacture of Requeijão cremoso processed cheese withgalactooligosaccharide
Belsito, P. C.; et. al.
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2019
Mapeamento das características de cafés obtidos por diferentes métodos de extração
Ferini, Juliana Lustosa
;
Tfouni, Silvia Amelia Verdiani (Orientador)
;
Garcia, Aline de Oliveira (Coorientador)
;
Pós-graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
2016
Marine‑derived fungus Aspergillus cf. tubingensis LAMAI 31: a new genetic resource for xylanase production
Santos, Juliana A. dos; et. al.
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2013
Mechanical properties and water vapour permeability of hydrolysed collagenecocoa butter edible films plasticised with sucrose
Fadini, A. L.; et al.
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2011
Mechanical properties of pea starch films associated with xanthan gum and glycerol
Matta Jr., Manoel Divino da; et al.
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2017
Mel de abelhas sem ferrão: proposta de regulamentação
Camargo, Ricardo Costa Rodrigues de
;
Oliveira, Karen Linelle de
;
Berto, Maria Isabel
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2010
Mercury and methylmercury content, fatty acids profile, and proximate composition of consumed fish in Cananéia, São Paulo, Brazil
Curcho, Michel Rodrigues da Silva Morales; et al.
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2015
Method for Analysis and Study of Migration of Lead, Cadmium, Mercury and Arsenic from Polypropylene Packaging into Ice Cream and Simulant
Kiyataka, Paulo Henrique M.; et. al.
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2014
Method for assessing lead, cadmium, mercury and arsenic in high-density polyethylene packaging and study of the migration into yoghurt and simulant
Kiyataka, Paulo Henrique M.; et al.
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2013
Method for the validation and uncertainty estimation of tocopherol analysis applied to soybean oil with addition of spices and TBHQ
Silva, M.G. da; et al.
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2020
Methods of incorporation of D-limonene microparticles in edible films
Galindo, Marcella Vitoria; et. al.
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2017
Methylmercury in fish species used in preparing sashimi: A case study in Brazil
Paiva, Esther Lima de; et. al.
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2017
Micobiota e Incidência de Aflatoxinas e Ocratoxina A em pimenta preta (Piper nigrum L.) comercializada no Brasil
Silva, Adriana Raquel Persson da
;
Iamanaka, Beatriz Thie (Orientador)
;
Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2023
Micobiota e ocorrência de ocratoxina A em queijos artesanais
Marcelão, Caio Vinicius Pereira
;
Taniwaki, Marta Hiromi (Orientadora)
;
Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
;
Ital