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Data do documento | Título | Autor(es) |
2012 | Effect of the emulsifier sodium stearoyl lactylate and of the enzyme maltogenic amylase on the quality of pan bread during storage | Gomes-Ruffi, Cristiane Rodrigues; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Strain-specific polyketide synthase genes of Aspergillus niger | Ferracin, Lara Munique; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Antioxidant protection of high-pressure processed minced chicken meat by industrial tomato products | Alves, A.B.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Molecular analysis of Aspergillus section Flavi isolated from Brazil nuts | Gonçalves, Juliana Soares; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Determination of Pesticide Residues in Tomato using Dispersive Solid-Phase Extraction and Gas Chromatography/Ion Trap Mass Spectrometry | Moura Andrade, Graziela C. R.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Effect of the Gamma Radiation Dose Rate on Psychrotrophic Bacteria, Thiobarbituric Acid Reactive Substances, and Sensory Characteristics of Mechanically Deboned Chicken Meat | Brito, Poliana P.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Evaluation of goat mortadella prepared with different levels of fat and goat meat from discarded animals | Guerra, I. C. D.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Physical, chemical and technological characteristics of Solanum lycocarpum A. St. - HILL (Solanaceae) fruit flour and starch | Clerici, M. T. P. S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Application of chitosan emulsion as a coating on Kraft paper | Reis, Arlete B.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Determination of water content in Brazilian honeybee-collected pollen by Karl Fischer titration | Morgano, Marcelo A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Utilização de coberturas comestíveis para redução de absorção de gordura em produtos estruturados pré-fritos congelados de mandioca | Berbari, Shirley Aparecida Garcia; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Polifenóis em cacau e derivados: teores, fatores de variação e efeitos na saúde | Efraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Determinação da Força de Adesão da Metalização com Alumínio em Filmes Plásticos Utilizados em Embalagens Flexíveis - Desenvolvimento e Validação de Metodologia | Oliveira, Léa M.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Chitosan and fungicides on postharvest control of Guignardia citricarpa and on quality of ‘Pêra Rio’ oranges | Rappussi, Maria Cristina Canale; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Physico-chemical and sensory properties of reduced-fat mortadella prepared with blends of calcium, magnesium and potassium chloride as partial substitutes for sodium chloride | Horita, C.N.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Modelling the effect of temperature on the lipid solid fat content (SFC) | Augusto, Pedro E. D.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Produção de doce de leite tradicional, light e diet: estudo comparativo de custos e viabilidade econômica | Vieira, Manuel Carmo; Gallina, Darlila Aparecida; Cavichiolo, José Roberto; Gomes, Renato Abeilar Romeiro; Fachini, Cristina; Zacarchenco, Patrícia Blumer de Sá; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Caracterização de Leites Fermentados Com e Sem Adição de Probióticos e Prebióticos e Avaliação da Viabilidade de Bactérias Láticas e Probióticas Durante a Vida-de-Prateleira | Gallina, Darlila Aparecida; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Atmosfera modificada e refrigeração para conservação pós-colheita da nêspera ‘Fukuhara’ | Sanches, Juliana; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Chlorella vulgaris restores bone marrow cellularity and cytokine production in lead-exposed mice | Queiroz, Mary L. S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
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