Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 401 para 420 de 681
Data do documento | Título | Autor(es) |
2013 | Aplicações de soro de queijo em bebidas | Zacarchenco, P. B.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Polyphenoloxidase activity in peaches after vibration | Dantas, Tiago B. H.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Aspectos das Importações de Soro de Leite no Brasil | Pithan e Silva, Rosana de Oliveira; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Reciclagem de Embalagens Plásticas Flexíveis: Contribuição da Identificação Correta | Coltro, Leda; Duarte, Leda C.; ; ; ; ; ; ; ; |
2014 | Deleterious effects of low level of vitamin E and high stocking density on the hematology response of pacus, during chronic inflammatory reaction | Belo, Marco Antonio de Andrade; Silva, Marta Gomes da; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Avaliação da degrana e rompimento de bagas da uva Niagara Rosada observada pelos consumidores | Gomes, Daniel; Ferraz, Antonio Carlos de Oliveira; Cipolli, Kátia M. V. A. Bittencourt; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Characteristics of cocoa butter and chocolates obtained from cocoa varieties grown in Bahia | Efraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Physico-Chemical Properties of Milk Whey Protein Agglomerates for Use in Oral Nutritional Therapy | Carvalho-Silva, Luciano Bruno de; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2014 | Optimum conditions for extracting collagen from the tunica albuginea of immunologically castrated pig testes and the functional properties of the isolated collagen | Simões, Gislaine Silveira; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2014 | Influence of protein–pectin electrostatic interaction on the foam stability mechanism | Sadahira, Mitie S. et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Níveis de contaminantes inorgânicos em cachaças da região do quadrilátero ferrífero armazenadas em copos in natura de esteatito (pedra-sabão) | Fernandes, Isabela da Costa; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Ésteres de cloropropanóis e glicidol e alimentos | Arisseto, Adriana Pavesi; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Carton for beverage - A decade of process efficiency improvements enhancing its environmental profile | Mourad, Anna Lúcia; Silva, Henrique Luvison Gomes da; Nogueira, Júlio César Batista; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Estabilidade de farinha de batata-doce biofortificada | Alves, Rosa Maria Vercelino; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Mineral inadequacy of oral diets offered to patients in a Brazilian hospital | Moreira, D. C. F.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Anti-inflammatory activities of enzymatic (alcalase) hydrolysate of a whey protein concentrate | Carvalho-Silva, Luciano Bruno de; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Testing the Use of Coconut Fiber as a Cushioning Material for Transport Packaging | Castro, Clívia D. Pinho da Costa; Faria, José de Assis Fonseca; Dantas, Tiago Bassani Hellmeister; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Avaliação da cristalização de mel utilizando parâmetros de cor e atividade de água | Kuroishi, Alini Mari, et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | In vitro effect of UV-C irradiation on Guignardia citricarpa and on postharvest control of citrus black spot | Canale, Maria C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Optimization of extrusion process for production of nutritious pellets | Aguilar-Palazuelos, Ernesto; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 401 para 420 de 681