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Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 401 para 420 de 745
Data do documentoTítuloAutor(es)
2021Migration of Phthalates from Cellulose Packaging into Food Simulant: Assessment of Different Levels of ContaminantsColtro, Leda; Machado, Layfa G. S.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Occurrence of macrocyclic lactones in milk and yogurt from Brazilian marketFurlani, Regina P.Z.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Effect of pH and interaction between egg white protein andhydroxypropymethylcellulose in bulk aqueous medium on foamingpropertiesSadahira, Mitie S.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Uma abordagem dos ensaios in vitro para estimar a absorção dos minerais em fórmulas infantisFioravant, Maria Isabel Andrekowisk; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Method for Analysis and Study of Migration of Lead, Cadmium, Mercury and Arsenic from Polypropylene Packaging into Ice Cream and SimulantKiyataka, Paulo Henrique M.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Armazenamento do crambe em diferentes embalagens e ambientes: Parte I - Qualidade fisiológicaBessa, Jaqueline F. V.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Stability of jabuticaba flakes obtained by drum drying with cassava starch as additiveNunes, Larissa Peixoto; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Effects of fat replacement on properties of whole wheat breadScheuer, Patrícia Matos; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Use of chia (Salvia hispanica L.) mucilage gel to reduce fat in pound cakesFelisberto, Maria Herminia Ferrari; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Bottled water production using the condensed water from a concentrated orange juice plantCoelho, A. L. A.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Characterization of the ovary fatty acids composition of Rhamdia quelen (Quoy & Gaimard) (Teleostei: Siluriformes), throughout their reproductive cycleAnido, Rodrigo Vargas; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Características físico-químicas da macaúba: aplicação tecnológica e avaliação sensorialAmaro, Natani de Paula Lima; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015High moisture strength of cassava starch/polyvinyl alcohol-compatible blends for the packaging and agricultural sectorsGuimarães Jr., Mario; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Elaboração de queijo meia cura com maturação acelerada, e imersão em bebidas alcoólicasOliveira, Thalita Alves; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Determination of Total Mercury in Sushi Samples Employing Direct Mercury AnalyzerMorgano, Marcelo A; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Desenvolvimento de leite fermentado simbióticoMarangoni Jr., Luís; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Utilização de concentrado protéico de soro em um produto tipo ‘pão de queijo'Zambrano, Francy; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Physicochemical, Structural and Rheological Properties of Chestnut (Castanea sativa) StarchSchmiele, Marcio; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Influence of temperature and homogenization on honey crystallizationCosta, Lucília Carolina Vardenski; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Application of loop-mediated isothermal amplification assays for direct identification of pure cultures of Aspergillus flavus, A. nomius, and A. caelatus and for their rapid detection in shelled Brazil nutsLuo, Jie; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
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