Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 441 para 460 de 681
Data do documento | Título | Autor(es) |
2011 | Characterization of Brazilian wheat cultivars for specific technological applications | Schewer, Patrícia Matos; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Color degradation kinetics in low-calorie strawberry and guava jellies | Moura, Silvia Cristina Sobottka Rolim de; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Enterobacteriaceae in processed cocoa products | Nascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | The analysis of an alternative approach to the venting process in retorts operating under steam pressure | Berteli, M. N.; Vitali, A. A.; Marsaioli Jr., A.; Berto, M. I.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Effect of pulse repetition rate and number of pulses in the nalysis of polypropylene and high density polyethylene by nanosecond infraed laser induced breakdown spectroscopy | Leme, Flavio O.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Perfil de deformação de embalagens em função da variação da pressão efetiva | Berto, Maria Isabel; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Avaliação sensorial de néctar de manga tradicional e light pelo método tempo-intensidade e aceitação do consumidor | Sousa, V. M. C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Some functional characteristics of extruded blends of fiber from sugarcane bagasse, whey protein concentrate, and corn starch | Martínez-Bustos, Fernando; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Color degradation kinetics in low-calorie strawberry and guava jellies | Moura, Silvia Cristina Sobottka Rolim de; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Effect of Antimicrobial Starch Edible Coating on Shelf-Life of Fresh Strawberries | Garcia, Lorena Costa; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Mechanical properties of pea starch films associated with xanthan gum and glycerol | Matta Jr., Manoel Divino da; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Physicochemical composition of bee pollen from eleven brazilian states | Martins, Marcia C. T.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Seleção de clones-elite de mandioca de mesa visando às características agronômicas, tecnológicas e químicas | Mezette, T. F.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Mercury and methylmercury content, fatty acids profile, and proximate composition of consumed fish in Cananéia, São Paulo, Brazil | Curcho, Michel Rodrigues da Silva Morales; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Otimização e validação de metodologia analítica para determinação de flavonóis e flavonas por CLAE em pólen apícola utilizando-se Análise de Superfície de Resposta | Martins, Márcia Cristina Teixeira; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Estabilidade dos componentes funcionais de geléia de yacon, goiaba e acerola, sem adição de açúcares | Prati, Patricia; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Radiação ultravioleta no controle pós-colheita de Colletotrichum glocosporioides em uva ‘Niagara Rosada’ | Cia, Patrícia; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Avaliação de linhas de beneficiamento e impactos de queda na qualidade de caqui ‘Rama Forte’ | Valentini, S. R. T.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Co-occurrence of ochratoxin a and aflatoxins in chocolate marketed in Brazil | Copetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Kinetic of white chocolate color loss | Jardim, Denise C. P.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 441 para 460 de 681