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Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 561 para 580 de 681
Data do documentoTítuloAutor(es)
2012Physical, chemical, technological and sensory characteristics of Frankfurter type sausage containing okara flourGrizoto, Regina Kitagawa; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Influence of carrier agents on the physicochemical properties of blackberry powder produced by spray dryingFerrari, Cristhiane Caroline; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
20153-Monochloropropane-1,2-diol fatty acid esters in commercial deep-fat fried foodsArissetoa, Adriana Pavesi; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Microbiological quality of organic and conventional vegetables sold in BrazilMaffei, Daniele Fernanda; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012A Comprehensive Investigation of the Mineral Composition of Brazilian Bee Pollen: Geographic and Seasonal Variations and Contribution to Human DietMorgano, Marcelo A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Effect of Reconditioning and Reuse of Sucrose Syrup in Quality Properties and Retention of Nutrients in Osmotic Dehydration of GuavaGermer, Sílvia Pimentel Marconi; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Estabilidade de molho de tomate em embalagens metálicas com baixo revestimento de estanhoDantas, Sílvia Tondella; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Antioxidant properties of sterilized yacon (Smallanthus sonchifolius) tuber flourSousa, Sérgio; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Efeito dos sais fundetes nas características do requeijão cremoso sem adição de gordura e com teor requeijão de sódioVan Dender, A. G.; et at.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Caracterização de bebida obtida de leite fermentado simbiótico adicionado de polpa de goiaba e avaliação da viabilidade das bifidobactériasGallina, D. A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Concentrado protéico de soro como substituto de gordura em pão de queijoZambrano, Francy; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Estabilidade de extrato de tomate em embalagens metálicas com baixo revestimento de estanhoDantas, Sílvia Tondella; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Inactivation of Salmonella during cocoa roasting and chocolate conchingNascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Mechanical properties and water vapour permeability of hydrolysed collagenecocoa butter edible films plasticised with sucroseFadini, A. L.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Determination of aflatoxins in by-products of industrial processing of cocoa beansCopetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Effects of chilling methods and hot-boning on quality parameters of M. longissimus lumborum from Bos indicus Nelore steerNeto, Manuel Pinto; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Viabilidade econômica de uma unidade produtora de frutas desidratadas por processo osmóticoGermer, Sílvia Pimentel Marconi; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Desidratação osmótica de pêssegos em função da temperatura e concentração do xarope de sacaroseGermer, Sílvia P. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Assessment of trace elements in fishes of Japanese foods marketed in São Paulo (Brazil)Morgano, Marcelo A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Quitosana no controle pós-colheita da podridão mole em caquiCia, Patricia; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
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