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Data do documento | Título | Autor(es) |
2012 | Physical, chemical, technological and sensory characteristics of Frankfurter type sausage containing okara flour | Grizoto, Regina Kitagawa; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Influence of carrier agents on the physicochemical properties of blackberry powder produced by spray drying | Ferrari, Cristhiane Caroline; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2015 | 3-Monochloropropane-1,2-diol fatty acid esters in commercial deep-fat fried foods | Arissetoa, Adriana Pavesi; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Microbiological quality of organic and conventional vegetables sold in Brazil | Maffei, Daniele Fernanda; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | A Comprehensive Investigation of the Mineral Composition of Brazilian Bee Pollen: Geographic and Seasonal Variations and Contribution to Human Diet | Morgano, Marcelo A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2015 | Effect of Reconditioning and Reuse of Sucrose Syrup in Quality Properties and Retention of Nutrients in Osmotic Dehydration of Guava | Germer, Sílvia Pimentel Marconi; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Estabilidade de molho de tomate em embalagens metálicas com baixo revestimento de estanho | Dantas, Sílvia Tondella; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2015 | Antioxidant properties of sterilized yacon (Smallanthus sonchifolius) tuber flour | Sousa, Sérgio; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Efeito dos sais fundetes nas características do requeijão cremoso sem adição de gordura e com teor requeijão de sódio | Van Dender, A. G.; et at.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Caracterização de bebida obtida de leite fermentado simbiótico adicionado de polpa de goiaba e avaliação da viabilidade das bifidobactérias | Gallina, D. A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Concentrado protéico de soro como substituto de gordura em pão de queijo | Zambrano, Francy; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Estabilidade de extrato de tomate em embalagens metálicas com baixo revestimento de estanho | Dantas, Sílvia Tondella; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Inactivation of Salmonella during cocoa roasting and chocolate conching | Nascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Mechanical properties and water vapour permeability of hydrolysed collagenecocoa butter edible films plasticised with sucrose | Fadini, A. L.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Determination of aflatoxins in by-products of industrial processing of cocoa beans | Copetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Effects of chilling methods and hot-boning on quality parameters of M. longissimus lumborum from Bos indicus Nelore steer | Neto, Manuel Pinto; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Viabilidade econômica de uma unidade produtora de frutas desidratadas por processo osmótico | Germer, Sílvia Pimentel Marconi; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Desidratação osmótica de pêssegos em função da temperatura e concentração do xarope de sacarose | Germer, Sílvia P. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Assessment of trace elements in fishes of Japanese foods marketed in São Paulo (Brazil) | Morgano, Marcelo A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Quitosana no controle pós-colheita da podridão mole em caqui | Cia, Patricia; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
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