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Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 561 para 580 de 753
Data do documentoTítuloAutor(es)
2011Utilização de coberturas comestíveis para redução de absorção de gordura em produtos estruturados pré-fritos congelados de mandiocaBerbari, Shirley Aparecida Garcia; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Polifenóis em cacau e derivados: teores, fatores de variação e efeitos na saúdeEfraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Chitosan and fungicides on postharvest control of Guignardia citricarpa and on quality of ‘Pêra Rio’ orangesRappussi, Maria Cristina Canale; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Physico-chemical and sensory properties of reduced-fat mortadella prepared with blends of calcium, magnesium and potassium chloride as partial substitutes for sodium chlorideHorita, C.N.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Modelling the effect of temperature on the lipid solid fat content (SFC)Augusto, Pedro E. D.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Produção de doce de leite tradicional, light e diet: estudo comparativo de custos e viabilidade econômicaVieira, Manuel Carmo; Gallina, Darlila Aparecida; Cavichiolo, José Roberto; Gomes, Renato Abeilar Romeiro; Fachini, Cristina; Zacarchenco, Patrícia Blumer de Sá; ; ; ; ; ; ; ;
2011Caracterização de Leites Fermentados Com e Sem Adição de Probióticos e Prebióticos e Avaliação da Viabilidade de Bactérias Láticas e Probióticas Durante a Vida-de-PrateleiraGallina, Darlila Aparecida; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Atmosfera modificada e refrigeração para conservação pós-colheita da nêspera ‘Fukuhara’Sanches, Juliana; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Chlorella vulgaris restores bone marrow cellularity and cytokine production in lead-exposed miceQueiroz, Mary L. S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Characterization of Brazilian wheat cultivars for specific technological applicationsSchewer, Patrícia Matos; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Enterobacteriaceae in processed cocoa productsNascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012The analysis of an alternative approach to the venting process in retorts operating under steam pressureBerteli, M. N.; Vitali, A. A.; Marsaioli Jr., A.; Berto, M. I.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Effect of pulse repetition rate and number of pulses in the nalysis of polypropylene and high density polyethylene by nanosecond infraed laser induced breakdown spectroscopyLeme, Flavio O.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Perfil de deformação de embalagens em função da variação da pressão efetivaBerto, Maria Isabel; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Avaliação sensorial de néctar de manga tradicional e light pelo método tempo-intensidade e aceitação do consumidorSousa, V. M. C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Some functional characteristics of extruded blends of fiber from sugarcane bagasse, whey protein concentrate, and corn starchMartínez-Bustos, Fernando; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Color degradation kinetics in low-calorie strawberry and guava jelliesMoura, Silvia Cristina Sobottka Rolim de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Effect of Antimicrobial Starch Edible Coating on Shelf-Life of Fresh StrawberriesGarcia, Lorena Costa; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Mechanical properties of pea starch films associated with xanthan gum and glycerolMatta Jr., Manoel Divino da; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Physicochemical composition of bee pollen from eleven brazilian statesMartins, Marcia C. T.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
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