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Data do documento | Título | Autor(es) |
2011 | Utilização de coberturas comestíveis para redução de absorção de gordura em produtos estruturados pré-fritos congelados de mandioca | Berbari, Shirley Aparecida Garcia; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Polifenóis em cacau e derivados: teores, fatores de variação e efeitos na saúde | Efraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Chitosan and fungicides on postharvest control of Guignardia citricarpa and on quality of ‘Pêra Rio’ oranges | Rappussi, Maria Cristina Canale; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Physico-chemical and sensory properties of reduced-fat mortadella prepared with blends of calcium, magnesium and potassium chloride as partial substitutes for sodium chloride | Horita, C.N.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Modelling the effect of temperature on the lipid solid fat content (SFC) | Augusto, Pedro E. D.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Produção de doce de leite tradicional, light e diet: estudo comparativo de custos e viabilidade econômica | Vieira, Manuel Carmo; Gallina, Darlila Aparecida; Cavichiolo, José Roberto; Gomes, Renato Abeilar Romeiro; Fachini, Cristina; Zacarchenco, Patrícia Blumer de Sá; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Caracterização de Leites Fermentados Com e Sem Adição de Probióticos e Prebióticos e Avaliação da Viabilidade de Bactérias Láticas e Probióticas Durante a Vida-de-Prateleira | Gallina, Darlila Aparecida; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Atmosfera modificada e refrigeração para conservação pós-colheita da nêspera ‘Fukuhara’ | Sanches, Juliana; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Chlorella vulgaris restores bone marrow cellularity and cytokine production in lead-exposed mice | Queiroz, Mary L. S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Characterization of Brazilian wheat cultivars for specific technological applications | Schewer, Patrícia Matos; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Enterobacteriaceae in processed cocoa products | Nascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | The analysis of an alternative approach to the venting process in retorts operating under steam pressure | Berteli, M. N.; Vitali, A. A.; Marsaioli Jr., A.; Berto, M. I.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Effect of pulse repetition rate and number of pulses in the nalysis of polypropylene and high density polyethylene by nanosecond infraed laser induced breakdown spectroscopy | Leme, Flavio O.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Perfil de deformação de embalagens em função da variação da pressão efetiva | Berto, Maria Isabel; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Avaliação sensorial de néctar de manga tradicional e light pelo método tempo-intensidade e aceitação do consumidor | Sousa, V. M. C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Some functional characteristics of extruded blends of fiber from sugarcane bagasse, whey protein concentrate, and corn starch | Martínez-Bustos, Fernando; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Color degradation kinetics in low-calorie strawberry and guava jellies | Moura, Silvia Cristina Sobottka Rolim de; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Effect of Antimicrobial Starch Edible Coating on Shelf-Life of Fresh Strawberries | Garcia, Lorena Costa; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Mechanical properties of pea starch films associated with xanthan gum and glycerol | Matta Jr., Manoel Divino da; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Physicochemical composition of bee pollen from eleven brazilian states | Martins, Marcia C. T.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
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