Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 581 para 600 de 681
Data do documento | Título | Autor(es) |
2011 | High oleic sunflower biodiesel: quality control and different purification methods | Pighinelli, Anna L. M. T.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Characterization of the oils present in acid and fermented silages produced from Tilapia filleting residue | Vidotti, Rose Meire; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Gonçalves, Giovani Sampaio; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Validação e estimativa da incerteza de método para análise de licopeno e β- caroteno em polpa de tomate por cromatografia líquida de alta eficiência | Alves, Adriana Barreto; Silva, Marta Gomes da; Carvalho, Paulo Roberto Nogueira; Vissotto, Lizziane Cynara; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Application of lysine, taurine, disodium inosinate and disodium guanylate in fermented cooked sausages with 50% replacement of NaCl by KCl | Campagnol, Paulo Cezar Bastianello; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Analysis of pesticide residues in sugarcane juice using QuEChERS sample preparation and gas chromatography with electron capture detection | Furlani, Regina Prado Zanes; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Effect of controlled atmosphere on postharvest quality of ‘Douradão’ peaches | Santana, Ligia Regina Radomille de; et al.; Sigrist, José Maria Monteiro; Anjo, Valéria Delgado de Almeida; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Sensory profile of ‘Douradão’ peaches cold stored under controlled atmosphere | Santana, Ligia Regina Radomille de; Benedetti, Benedito Carlos; Sigrist, José Maria Monteiro; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Reciclagem de Sacolas Plásticas de Polietileno em Termos de Inventário de Ciclo de Vida | Queiroz, Guilherme de C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Degradation Kinetics of Anthocyanin of Traditional and Low-Sugar Blackberry Jam | Moura, Sílvia Cristina Sobottka Rolim de; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | HPLC-FLD Simultaneous Determination of 13 Polycyclic Aromatic Hydrocarbons: Validation of an Analytical Procedure for Soybean Oils | Camargo, Mônica C. R.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Bem-estar animal no manejo pré-abate e a influência na qualidade da carne suína e nos parâmetros fisilógicos do estresse | LudtkeI, Charli Beatriz; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Avaliação da recuperação da condição corporal e de processos pós abate no rendimento e nas características de carcaça de ovelha Santa Inês | Santos, Luiz Eduardo dos; at al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Caracterização dos cafés produzidos em solos basálticos e arenosos do Paraná | Schimidt, A. P. et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Avaliação de contaminantes inorgânicos (As, Cd, Cr, Hg e Pb) em espécies de peixes | Morgano, Marcelo Antonio; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Regional differences of coffee cultivation in Brazil | Coltro, Leda; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Evaluation of polycyclic aromatic hydrocarbons content in different stages of soybean oils processing | Camargo, Mônica C. Rojo; Antoniolli, Paula Ramos; Vicente, Eduardo; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Fructooligosaccharides as a fat replacer in fermented cooked sausages | Santos, Bibiana Alves dos; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Occurrence of ochratoxin A in cocoa by-products and determination of its reduction during chocolate manufacture | Copetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Green banana pasta: an alternative for gluten-free diets | Zandonadi, Renata Puppin; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Aspergillus bertholletius sp. nov. from Brazil Nuts | Taniwaki, Marta H.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 581 para 600 de 681