Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 601 para 620 de 681
Data do documento | Título | Autor(es) |
2012 | Otimização do processo de cristalização em cristalizador contínuo para fondant | Queiroz, Marise Bonifácio; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Postharvest technologies for mangosteen (Garcinia mangostana L.) conservation | Castro, Maria Fernanda Pontes Penteado Moretzsohn de; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | The biodiversity of Aspergillus section Flavi in brazil nuts: From rainforest to consumer | Calderari, Thaiane O.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Estudo da influência de danificações mecânicas provocadas em latas de pêssego em calda no desenvolvimento de corrosão interna | Dantas, Sílvia Tondella; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Performance evaluation of new plasticizers for stretch PVC films | Coltro, Leda; Pitta, Joyce B.; Madaleno, Emerson; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Occurrence of furan in commercial processed foods in Brazil | Arisseto, A. P.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Macauba as Promising Substrate for Crude Oil and Biodiesel Production | Ferrari, Roseli Aparecida; Azevedo Filho, Joaquim Adelino de; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Characterization of the stearin obtained by thermal fractionation of anhydrous milk fat | Bonomia, E. C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Produção de gelatina de pele de tilápia e sua utilização para obtenção de micropartículas contendo óleo de salmão | Bueno, Camila Marques; Alvim, Izabela Dutra; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Studies on the effects of phosphine on Salmonella entérica Serotype enteretidis in culture medium and in Black pepper (Biper nigrum) | Castro, M. F. P. M.; et al.; Tfouni, Silvia A. V.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Modified atmosphere packaging extending the storage life of ‘Douradão’ peach | Santana, L. R.; Benedetti, B. C.; Sigrist, J. M. M.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Process variables in the osmotic dehydration of sliced peaches | Germer, Sílvia Pimentel Marconi; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | The energy balance of soybean biodiesel in Brasil: a case study | Mourad, Anna Lúcia; Walter, Arnaldo; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Furan Levels in Coffee As Influenced by Species, Roast Degree, and Brewing Procedures | Arisseto, Adriana Pavesi; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Sun protection factor, content and composition of lipid fraction of green coffee beans | Wagemaker, Tais Aleriana Lucon; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Qualidade física e sensorial de biscoitos doces com fécula de mandioca | VieiraI, Jucyanne Carvalho; et al;; MontenegroII, Flávio Martins; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Alimento para fins especiais: ingredientes, elaboração e aglomeração | Azevedo, Luciana; et al.; Vissotto, Fernanda Zaratini; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Avaliação da influência de microfissuras superficiais em frascos de vidro tipo I para produtos farmacêuticos | Jaime, S. B. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Propriedades de Barreira e Solubilidade de Filmes de Amido de Ervilha Associado com Goma Xantana e Glicerol | Matta Jr., Manoel D. da; Sarmento, Silene B. S.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Zocchi, Silvio S.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Development of goat pâté prepared with ‘variety meat’ | Dalmás, P. S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 601 para 620 de 681