Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 621 para 640 de 681
Data do documento | Título | Autor(es) |
2011 | Estudo do grau de importância e da aceitabilidade de amostras de leite com defeitos de sabor | Garcia, A. O.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Aflatoxigenic fungi and aflatoxin in cocoa | Copetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Inorganic Contaminants in Bee Pollen from Southeastern Brazil | Morgano, Marcelo A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Vida Útil de Leite Desnatado Pasteurizado Lactose-Hidrolisado Microfiltrado | Spadoti, L. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Utilização da farinha de feijão-caupi (Vigna unguiculata L. Walp) na elaboração de produtos de panificação | Frota, Karoline de Macêdo Gonçalves; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Influence of the process parameters and sugar granulometry on cocoa beverage powder steam agglomeration | Vissotto, F. Z.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Influência da adição de lecitina de soja e do poliglicerol nas propriedades reológicas do chocolate | Cunha, K. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Improving functional properties of Rice flours through phosphorylation | Nabeshima, Elizabeth Harumi; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Nanocomposites-Based Polyolefins as Alternative to Improve Barrier Properties | Carvalho, J. W. C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Custo de produção da cultura do feijão na região sudeste paulista | Oliveira, Marli Dias Mascarenhas; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Adição de plasma bovino em salmoura para injeção de coxão duro bovino (m. bíceps femoris) e seus efeitos no pH e na carga microbiana de bifes cozidos, embalados a vácuo e mantidos sob refrigeração | Iocca, Andréia Fernanda Silva; Catanozi, Maria da Penha Longo Mortatti; Lemos, Ana Lúcia da Silva Corrêa; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Concentração de bixina e lipídeos em sementes de urucum de coleção do Instituto Agronômico (IAC) | Carvalho, P. R. N.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Sensory characteristics of ‘Douradão’ peaches submitted to modified atmosphere packaging | Santana, L. R. R.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Effect of controlled atmosphere on postharvest quality of ‘Douradão’ peaches | Santana, Ligia Regina Radomille de; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Optimisation of the manufacturing of processed cheese without added fat and reduced sodium | Van Dender, A. G. F.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2023 | Aluminium intake through the consumption of selected baby foods and risk characterization in a population of Brazilian infants aged 0 to 36 months | Paiva, Esther Lima de; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2022 | In vitro inhibition of glucose gastro-intestinal enzymes and antioxidant activity of hydrolyzed collagen peptides from different species | Gaspardi, Ana Lais Andrade; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2021 | Nutritional composition and biological activities (antioxidant and antifungal) of Sesbania virgata (Cav.) Pers. seeds | Silva Sá, Giulian César da; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2022 | Physicochemical characterization of national and commercial cocoa butter used in Brazil to make chocolate | Figueira, Aline Cássia; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2022 | Development of probiotic yoghurts with high protein content by ultrafiltration | Marini, Thaís; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 621 para 640 de 681