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2023
Jet cutter technique as a tool to achieve high lipase hydrolytic activity
Almeida, Francisco Lucas Chaves
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2021
Kernel characterization and starch morphology in five varieties of Peruvian Andean maize
Salvador-Reyes, Rebeca
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Ferrari, Roseli Aparecida
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2011
Kinetic of white chocolate color loss
Jardim, Denise C. P.; et al.
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2010
Kinetics of ochratoxin A destruction during coffee roasting
Ferraz, Mariano B. M.; et al.
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2018-02
LAMP-based group specific detection of aflatoxin producers within Aspergillus section Flavi in food raw materials, spices, and dried fruit using neutral red for visible-light signal detection
Niessen, L.
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Bechtner, J.
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Fodil, S.
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Taniwaki, M. H.
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Vogel, R. F.
2018
Leite em pó integral adicionado de microcápsulas de ômega 3: obtenção de mistura uniforme e efeito das condições de estocagem sobre a estabilidade do produto em diferentes embalagens
Novaes, Sylvia Salioni Camargo
;
Alves, Rosa Maria Vercelino (Orientador)
;
Dantas, Fiorella Balardin Hellmeister (Coorientador)
;
Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2014
Levantamento das distribuições de temperatura em leito de arroz com casca durante o tratamento térmico por micro-ondas
Berteli, Michele Nehemy; et. al.
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2015
Levels of 3-monochloropropane-1,2-diol (3-MCPD) in selected processed foods from the Brazilian market
Vicente, Eduardo; et al.
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2014
Life cycle assessment of cellulose packaging materials production: folding box board and kraftliner paper
Mourad, Anna Lúcia; et al.
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2018-05
Light barrier properties of extra virgin olive oil (EVOO) glass bottles - Effect of glass colour and decoration
Jaime, Sandra B. M.
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Bócoli, P. F. J.
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Miguel, K.
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2021
Liquids offered in pediatric videofluoroscopy swallowing study: A preliminary rheological analysis
Hernandez, Ana Maria; et al.
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2022
Low-cost, specific PCR assays to identify the main aflatoxigenic species of Aspergillus section Flavi
Silva, Josué J.; et al.
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2012
Macauba as Promising Substrate for Crude Oil and Biodiesel Production
Ferrari, Roseli Aparecida
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Azevedo Filho, Joaquim Adelino de
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2017
Macauba: a promising tropical palm for the production of vegetable oil
Colombo, Carlos Augusto; et. al.
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2017
Macro caracterização das agroindústrias familiares do estado de São Paulo
Pazinato, Beatriz Cantusio
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Mourad, Anna Lucia (Orientador)
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Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2015
Macronutrients and energy content of oral hospital diet prescribed to chronic kidney disease patients on conservative treatment
Silva J., Janiara David
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Silva, Karine A. Louvera
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Baggio, Sueli R.
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Morgano, Marcelo A.
2020
Mandioca (Manihot esculenta Crantz): avaliação da micobiota e determinação de aflatoxinas
Ono, Laís Tiemi
;
Taniwaki, Marta Hiromi (Orientador)
;
Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2022
Mandioca de mesa cultivar IAC 601 vitaminada com alto teor de betacarotenos: estudo da viabilidade de desenvolvimento de sopa de mandioca pronta para consumo e estável à temperatura ambiente
Rocha, Paulo Victor Milaré da
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Berto, Maria Isabel (Orientador)
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Garcia, Shirley Aparecida (Coorientador)
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Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2017
Manufacture of Requeijão cremoso processed cheese withgalactooligosaccharide
Belsito, P. C.; et. al.
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2019
Mapeamento das características de cafés obtidos por diferentes métodos de extração
Ferini, Juliana Lustosa
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Tfouni, Silvia Amelia Verdiani (Orientador)
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Garcia, Aline de Oliveira (Coorientador)
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Pós-graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos