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Data do documentoTítuloAutor(es)
2021Kernel characterization and starch morphology in five varieties of Peruvian Andean maizeSalvador-Reyes, Rebeca; Ferrari, Roseli Aparecida; ; ; ; ; ; ; ;
2011Kinetic of white chocolate color lossJardim, Denise C. P.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Kinetics of ochratoxin A destruction during coffee roastingFerraz, Mariano B. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018-02LAMP-based group specific detection of aflatoxin producers within Aspergillus section Flavi in food raw materials, spices, and dried fruit using neutral red for visible-light signal detectionNiessen, L.; Bechtner, J.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Leite em pó integral adicionado de microcápsulas de ômega 3: obtenção de mistura uniforme e efeito das condições de estocagem sobre a estabilidade do produto em diferentes embalagensNovaes, Sylvia Salioni Camargo
2014Levantamento das distribuições de temperatura em leito de arroz com casca durante o tratamento térmico por micro-ondasBerteli, Michele Nehemy; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Levels of 3-monochloropropane-1,2-diol (3-MCPD) in selected processed foods from the Brazilian marketVicente, Eduardo; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Life cycle assessment of cellulose packaging materials production: folding box board and kraftliner paperMourad, Anna Lúcia; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018-05Light barrier properties of extra virgin olive oil (EVOO) glass bottles - Effect of glass colour and decorationJaime, Sandra B. M.; Bócoli, P. F. J.; Miguel, K.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Liquids offered in pediatric videofluoroscopy swallowing study: A preliminary rheological analysisHernandez, Ana Maria; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2022Low-cost, specific PCR assays to identify the main aflatoxigenic species of Aspergillus section FlaviSilva, Josué J.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Macauba as Promising Substrate for Crude Oil and Biodiesel ProductionFerrari, Roseli Aparecida; Azevedo Filho, Joaquim Adelino de; ; ; ; ; ; ; ;
2017Macauba: a promising tropical palm for the production of vegetable oilColombo, Carlos Augusto; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Macro caracterização das agroindústrias familiares do estado de São PauloPazinato, Beatriz Cantusio
2015Macronutrients and energy content of oral hospital diet prescribed to chronic kidney disease patients on conservative treatmentSilva J., Janiara David; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Mandioca (Manihot esculenta Crantz): avaliação da micobiota e determinação de aflatoxinasOno, Laís Tiemi
2017Manufacture of Requeijão cremoso processed cheese withgalactooligosaccharideBelsito, P. C.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Mapeamento das características de cafés obtidos por diferentes métodos de extraçãoTfouni, Silvia Amelia Verdiani (Orientador); Ferini, Juliana Lustosa; Garcia, Aline de Oliveira (Coorientador)
2016Marine‑derived fungus Aspergillus cf. tubingensis LAMAI 31: a new genetic resource for xylanase productionSantos, Juliana A. dos; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Mechanical properties and water vapour permeability of hydrolysed collagenecocoa butter edible films plasticised with sucroseFadini, A. L.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;