Navegando por Título

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 421 a 440 de 726 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2021Kernel characterization and starch morphology in five varieties of Peruvian Andean maizeSalvador-Reyes, Rebeca; Ferrari, Roseli Aparecida; ; ; ; ; ; ; ;
2011Kinetic of white chocolate color lossJardim, Denise C. P.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Kinetics of ochratoxin A destruction during coffee roastingFerraz, Mariano B. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018-02LAMP-based group specific detection of aflatoxin producers within Aspergillus section Flavi in food raw materials, spices, and dried fruit using neutral red for visible-light signal detectionNiessen, L.; Bechtner, J.; Fodil, S.; Taniwaki, M. H.; Vogel, R. F.
2018Leite em pó integral adicionado de microcápsulas de ômega 3: obtenção de mistura uniforme e efeito das condições de estocagem sobre a estabilidade do produto em diferentes embalagensNovaes, Sylvia Salioni Camargo; Alves, Rosa Maria Vercelino (Orientador); Dantas, Fiorella Balardin Hellmeister (Coorientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2014Levantamento das distribuições de temperatura em leito de arroz com casca durante o tratamento térmico por micro-ondasBerteli, Michele Nehemy; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Levels of 3-monochloropropane-1,2-diol (3-MCPD) in selected processed foods from the Brazilian marketVicente, Eduardo; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Life cycle assessment of cellulose packaging materials production: folding box board and kraftliner paperMourad, Anna Lúcia; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018-05Light barrier properties of extra virgin olive oil (EVOO) glass bottles - Effect of glass colour and decorationJaime, Sandra B. M.; Bócoli, P. F. J.; Miguel, K.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Liquids offered in pediatric videofluoroscopy swallowing study: A preliminary rheological analysisHernandez, Ana Maria; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2022Low-cost, specific PCR assays to identify the main aflatoxigenic species of Aspergillus section FlaviSilva, Josué J.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Macauba as Promising Substrate for Crude Oil and Biodiesel ProductionFerrari, Roseli Aparecida; Azevedo Filho, Joaquim Adelino de; ; ; ; ; ; ; ;
2017Macauba: a promising tropical palm for the production of vegetable oilColombo, Carlos Augusto; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Macro caracterização das agroindústrias familiares do estado de São PauloPazinato, Beatriz Cantusio; Mourad, Anna Lucia (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2015Macronutrients and energy content of oral hospital diet prescribed to chronic kidney disease patients on conservative treatmentSilva J., Janiara David; Silva, Karine A. Louvera; Baggio, Sueli R.; Morgano, Marcelo A.
2020Mandioca (Manihot esculenta Crantz): avaliação da micobiota e determinação de aflatoxinasOno, Laís Tiemi; Taniwaki, Marta Hiromi (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2022Mandioca de mesa cultivar IAC 601 vitaminada com alto teor de betacarotenos: estudo da viabilidade de desenvolvimento de sopa de mandioca pronta para consumo e estável à temperatura ambienteRocha, Paulo Victor Milaré da; Berto, Maria Isabel (Orientador); Garcia, Shirley Aparecida (Coorientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2017Manufacture of Requeijão cremoso processed cheese withgalactooligosaccharideBelsito, P. C.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Mapeamento das características de cafés obtidos por diferentes métodos de extraçãoFerini, Juliana Lustosa; Tfouni, Silvia Amelia Verdiani (Orientador); Garcia, Aline de Oliveira (Coorientador); Pós-graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
2016Marine‑derived fungus Aspergillus cf. tubingensis LAMAI 31: a new genetic resource for xylanase productionSantos, Juliana A. dos; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;