Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 481 para 500 de 681
Data do documento | Título | Autor(es) |
2010 | Influência da fermentação e secagem de amêndoas de cacau no teor de compostos fenólicos e na aceitação sensorial | Efraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Effect of EVA as Compatibilizer on the Mechanical Properties, Permeability Characteristics, Lamellae Orientation, and Long Period of Blown Films of HDPE/Clay Nanocomposites | Marini, Juliano; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Evaluation of the quality of molded sweet biscuit enriched wiht okar flour | Grizotto, Regina Kitagawa; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Análise fuzzy do efeito da composição de solução osmótica nas propriedades de tomates | Veiga, N. S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Determination of furan levels in commercial samples of baby food from Brazil and preliminary risk assessment | Arisseto, A. Pavesi; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Shelf Life of Pretreated Dried Tomato | Camargo, Gisele A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Enteropathogens in cocoa pre-processing | Nascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Utilização de extrato de levedura (Saccharomyces sp.) de destilaria de álcool em salsicha | Yamanda, E. A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Antimicrobial activity of E. faccium FAIR-E 198 against gram-positive pathogens | Nascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Growth and mycotoxin production by fungi in atmospheres containing 80% carbon dioxide and 20% oxygen | Taniwaki, M. H.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Ochratoxigenic fungi and ochratoxin A in cocoa during farm processing | Copetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Avaliação da estabilidade de geléias ‘light’ de morango e de goiaba | Moura, S. C. S. R.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Evaluation of Absorption Kinetics of Oxygen Scavenger Sachets Using Response Surface Methodology | Braga, By Lilian R.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Desafio para as exportações brasileiras de carne bovina | Gonçalves, José Ricardo; Luz Neto, Nicanor Kramer da; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Calcium Lactate Effect on the Shelf Life of Osmotically Dehydrated Guavas | Pereira, Leila M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Enteropathogens in cocoa pre-processing | Nascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2023 | Food-Package-Processing relationships in emerging technologies: Ultrasound effects on polyamide multilayer packaging in contact with different food simulants | Marangoni Júnior, Luís; Borges, Daniele Fidelis; Ito, Danielle; Teixeira, Fábio Gomes; Dantas, Fiorella Balardin Hellmeister; Padula, Marisa; Augusto, Pedro Esteves Duarte; Vieira, Roniérik Pioli; ; ; ; ; ; ; ; |
2022 | Deep Genotypic Species Delimitation of Aspergillus Section Flavi Isolated from Brazilian Foodstuffs and the Description of Aspergillus annui sp. nov. and Aspergillus saccharicola sp. nov. | Silva, Josué J. da; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2023 | Xtend® packaging and Aloe vera coating benefi t shelf life and safety maintenance of fresh shiitake mushrooms | Silva, Vitor Gonçalves da; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Use of irradiation in postharvest disease management: problems and solutions | Cia, P.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 481 para 500 de 681